مرکز فرهنگی هنری شماره یک مشگین شهر

 این مرکز از سال 1388 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در سال1390  ،مصادف با  روز نوجوان این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام شهید نوجوان صادق صادق زاده (کوچکترین شهید شهرستان مشگین شهر ) نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های فرهنگی  ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا ۲۲ سال، حقیقی و مجازی

اجرای فعالیت های هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

بخش های مرکز :

 

  دارای یک سالن کتابخانه کودک ونوجوان،یک کتابخانه ی پستی

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی/ کارگاه سفال / کارگاه داستان نویسی/ کارگاه نوشتن خلاق/ کارگاه کاردستی 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر 

پرسنل :

 

   ۱ نفر مسئول مرکز – 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  50000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

  خ استاد مفتح، پایینتر از مسجد قاسمیه، داخل پارک استاد شهریار

تلفن :

 

  تلفن :  32523400

مسئول مرکز :

 

  خانم راضیه قربانزاده 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1401/10/29 - 12:49
  • تعداد بازدید: 591
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با موضوع بررسی روند کارگاه‌های ادبی در فصل پاییز؛

نشست فصلی مربیان ادبی کانون استان اردبیل برگزار شد

نشست فصلی مربیان ادبی مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل، روزچهارشنبه بیست‌و‌هشتم دی‌ماه سال 1401 با حضور ملیحه ملک‌زاده فرد، سرپرست کانون استان و مریم کوچکی، کارشناس آفرینش‌های ادبی و مسوول کارگاه‌های نوشتن خلاق کانون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، سرپرست کانون استان ضمن تقدیر از تلاش مربیان و موفقیت‌های کسب شده در فراخوان‌های کشوری با بیان اینکه در کنار پرورش اعضای توانمند و متخصص در حوزه ادبیات به تربیت دینی و اخلاقی آنان نیز باید توجه داشت، گفت: به دلیل ارتباط عاطفی، اعضای کانون شما مربیان را الگو و سرمشق خود قرار می‌دهند و از رفتار و منش شما الهام می‌گیرند.

ملک‌زاده فرد در ادامه با اشاره به آسیب‌های فضای مجازی و لزوم آگاه‌سازی اعضا از این مسایل اظهار داشت: روشنگری بخشی از وظایف یک مربی است. فضای مجازی در کنار فواید و سودبخشی که دارد می تواند سلامت روانی کودکان و نوجوانان را مختل کند و به همین جهت بهتر است ارتباط ما با آن‌ها در فضای مجازی امن و تعریف شده باشد و اعضا را به سمت پیام رسان‌های مورد اعتماد هدایت کنیم.

مریم کوچکی کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون نیز در رابطه با اهمیت ثبت آثار اعضا عنوان داشت: بایگانی وحفظ و نگهداری آثار اعضا و تجربه های مربیان از اهمیت خاصی برخوردار است چرا که این کار سیر رشد و روند تربیت ادبی اعضا در کارگاه‌های ادبی را به نمایش می‌گذارد.

وی در ادامه تاثیر تجربه ادبی و بهره گیری از آن در آموزش عناصر ادبی را یادآور شد و گفت:  خواندن کتاب‌های داستان و شعر در کارگاه های ادبی و تحلیل و بررسی آنها با سووالاتی کوتاه و ساده می‌تواند به الگوپذیری از آثار موفق  کمک کند و مربیان بهتر است در هر جلسه کتابی را که مطالعه کرده و اشراف کامل دارند به اعضا معرفی و در کارگاه برای اعضا بخوانند. خواندن ، بهترین راه برای یادگیری عناصر ادبی و چگونگی بکار گرفتن آن است.

مهدیه علیقلی زاده، کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان نیز در این جلسه به مقایسه آماری کارگاه‌های ادبی در دو فصل تابستان و پاییز پرداخت و گفت: تابستان فرصت مناسبی برای جذب اعضای جدید در کارگاه‌های ادبی است که در سایه‌ی تلاش مربیان این مهم اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود اعضا با دانش و طبع زیبای مربیان بتوانند مهارت و توان ادبی لازم را در کارگاه های نوشتن خلاق کسب نمایند، اظهار امیدواری کرد در آینده‌ای نزدیک شاهد رشد کمی و کیفی کارگاه‌های شعر و داستان در استان باشیم.

علیقلی زاده در ادامه به تجربه‌های برگزیده فصل پاییز اشاره کرده و از مربیان خواست تا در ثبت و نگارش تجربیات خود کوشا باشند.

 وی همچنین با تحلیل تجربه‌های مربیان در کارگاه‌های داستان، گفت: در طراحی شیوه‌های آموزش عناصر داستانی بهتر است تجربه زیستی اعضا در نظر شود و این امر علاوه بر تمرین بهره‌گیری از تصاویر و اندوخته‌های ذهنی، به باورپذیر کردن داستان کمک شایانی می‌کند.

شایان ذکر است این نشست با نقد و بررسی داستان «آب شرمنده از آفتاب» توسط سمیه حسین‌زاده و دیگر مربیان آفرینش‌های ادبی کانون استان پایان یافت.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت